week van de vrijwilliger

Iedereen doet het

doe mee

Bedank ook jouw vrijwilligers en doe mee!

De campagne ‘iedereen doet het’ gaat uit van beweging.net, het netwerk dat 11 partnerorganisaties en 4 geassocieerde partners omvat. Vrijwilligers vormen de hoeksteen van die organisaties, zonder hen bestaan CM, ACV, Samana, Familiehulp*, Femma, KAJ, kwb, okra, Pasar, Wereldsolidariteit en Internationaal Comité simpelweg niet.

Beweging.net

Beweging.net is het netwerk, de lijm tussen de verschillende christelijke en sociale organisaties. Via dat netwerk wil beweging.net wegen op het beleid. Door aandacht te hebben voor maatschappelijke problemen en uitdagingen, en die uitdagingen ook politiek te vertalen. Beweging.net probeert samen met beleidsmakers die voor dezelfde visie staan, werk te maken van een warme samenleving. Aandacht voor de meest kwetsbaren in die samenleving staat altijd centraal. Meer info via de website van beweging.net.

De partnerorganisaties en geassocieerde partners

Beweging.net verenigt 11 christelijke en sociale organisaties. Organisaties die net als beweging.net geloven in een solidaire samenleving, en daar elk op hun eigen manier vorm aan geven: via de syndicale weg, via de mutualistische weg, via de socio-culturele weg, ..

Benieuwd naar de organisaties en wat ze doen?

Partnerorganisaties

Geassocieerde partners